Op welke manier kan ik een juweel vol verhaal bestellen?

Je kan heel gemakkelijk jouw uniek juweel samenstellen via mijn warme webwinkel. Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw uniek juweel kan samenstellen. Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil.

Kan ik een bestelling via mail of sociale media doorgeven?

Je kan enkel bestellen via mijn warme webwinkel. Ik heb er heel bewust voor gekozen om enkel via dit bestelsysteem te werken. Het geeft me ruimte en tijd om nog meer aandacht aan jouw verhaal te geven.

Kan ik bij je langskomen om mijn juweel te bestellen?

Je kan enkel bestellen via mijn warme webwinkel. Heb je een speciaal verzoek, vertel je je verliesverhaal liever persoonlijk of wil je as voor een rouwjuweel aan mij bezorgen dan kan je hiervoor een afspraak maken (link email) op donderdag tussen 14 en 20u. Door de huidige corona maatregelen kan dat nu even niet. 

Verkoop jij via verkooppunten?

Ik kies er heel bewust voor om niet via verkooppunten te werken omdat ik het persoonlijk contact met jou te belangrijk vind. Heel uitzonderlijk (omdat het de winkel van mijn zus en haar schoondochter is) heb ik een gepersonaliseerde collectie uitgewerkt voor Echt Belgisch in Oostende.

Hoe gebeurt de betaling?

De betaling gebeurt op het einde van het invullen van het verlanglijstje in mijn warme webwinkel. De betaling kan via verschillende online banktoepassingen.  Je persoonlijke gegevens en je bankgegevens zullen niet gedeeld worden en zijn beveiligd.

Ik heb mijn verlanglijstje aan jou bezorgd maar heb hier geen bevestigingsmail van ontvangen?

Heb je na de betaling een bevestiging op je scherm gekregen? Ja? Kijk dan misschien eventjes in je spam box of de bevestigingsmail daar niet in zit. Nee? Dan is er waarschijnlijk iets misgelopen, wil je het nog een keertje proberen?

 

Ik heb mijn verlanglijstje aan jou bezorgd, een bevestigingsmail ontvangen maar nog geen persoonlijk antwoordje van jou gekregen?

Waarschijnlijk zit ik in mijn atelier, ben ik een mooi verhaal aan het lezen of ontbreekt het me even de tijd om te antwoorden. Ik doe mijn uiterste best om je binnen een week een antwoord te geven. Als dat niet het geval is, mag je mij zeker een herinnering sturen.