Bestellen

Een gepersonaliseerd ‘Veronique’ juweel bestellen kan enkel via het bestelformulier op de website. Nadat ik je bestelformulier en je betaling ontvangen heb mag je na twee weken een eerste ontwerp voor jouw gepersonaliseerd juweel vol verhaal van mij verwachten.

Ontwerp

Is het eerste ontwerp helemaal zoals jij het wil dan ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier. Is het eerste ontwerp nog niet helemaal zoals jij het wil dan verfijnen we het ontwerp samen tot het wel helemaal is zoals jij het wil.

Maaktijd

Een juweel in zilver, 18 kt geel of 18kt rosé goud is in principe vijf weken na goedkeuring van het ontwerp klaar. 

Een juweel in geel of rosé verguld goud of 18kt wit goud is in principe zes weken na goedkeuring van het ontwerp klaar. Elk juweel wordt speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt, voor het vergulden doe ik beroep op een kwaliteitsvol familiebedrijf. 

Tijdens het maakproces kan er al eens iets mislopen waardoor de levertijd langer duurt dan voorzien. Als dit gebeurt reken ik op jouw begrip. 

Prijzen

De prijzen vind je onderaan elke collectie en zijn inclusief levering via DPD of Mikropakket.  Service, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantie pagina. 

Betaling

De betaling gebeurt op het einde van het invullen van het bestelformulier. De betaling kan via verschillende online banktoepassingen.  Je persoonlijke gegevens en je bankgegevens zullen niet gedeeld worden en zijn beveiligd.

Verzending

De verzending van jouw uniek juweel is inbegrepen in de prijs. Ik verstuur je pakje, verzekerd, via DPD of Mikropakket (afhankelijk van de waarde). 

Bij de verzending via DPD krijg je hiervan een mail met een DPD link zodat jij het pakje kan volgen. Mikropakket biedt deze mogelijkheid nog niet aan maar geen zorgen, de mannen en vrouwen van Mikropakket staan garant voor een goeie afleverservice. 

Is er een probleem met de verzending, is je pakje niet of beschadigd aangekomen neem dan contact met mij op. Ik neem hiervoor zelf contact op met DPD of Mikropakket.

Terugbetaling

Een uniek VERONIQUE juweel wordt altijd op basis van jouw verhaal en een door jou goedgekeurd ontwerp gemaakt. Het ontwerp is een digitale tekening en kan lichtjes verschillen van het gemaakte juweel. Het juweel is speciaal voor jou gemaakt en wordt niet terugbetaald. Ben je niet tevreden met jouw juweel dan bekijken we samen hoe het juweel aangepast kan worden zodat je wel helemaal tevreden bent. 

Herstelling of aanpassing

Een uniek VERONIQUE juweel heb ik speciaal voor jou gemaakt om voor altijd dicht bij jou te dragen. Gaat je juweel bij normaal gebruik binnen twee jaar na aankoop stuk dan herstel ik het graag voor je. Afhankelijk van wat er precies stuk is, kan dit gratis.

Bleef je juweel ergens haken of heeft je kleine spruit iets te hard aan je ketting of armbandje getrokken? Ik bekijk hoe we het juweel best herstellen en laat je weten hoeveel dit kost. Als je akkoord gaat, herstel ik het juweel met plezier voor je.

Is er een kindje bijgekomen of is er een nieuwe liefde in je leven dan pas ik je bestaande ketting graag aan. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van je bestaand juweel en de verandering en vind je in de prijslijst.

De herstelling of aanpassing van een verguld juweel gaat gepaard met een extra kost van 30 euro voor het opnieuw vergulden. 

Speciaal voor jou cadeaubon

Een ‘speciaal voor jou’ cadeaubon bestellen kan enkel via het bestelformulier op de website. Nadat ik je bestelformulier en je betaling ontvangen heb is de ‘speciaal voor jou’ cadeaubon onmiddellijk digitaal beschikbaar. Als je ook voor een papieren versie gekozen hebt dan verstuur ik deze zo snel als mogelijk via DPD. 

Een ‘speciaal voor jou’ cadeaubon kan je inruilen door je code in te geven op het einde van je bestelformulier. Het bedrag van je cadeaubon gaat automatisch van het totaalbedrag van je bestelling af. 

Heb je een ‘speciaal voor jou’ cadeaubon gekregen zonder code neem dan eventjes contact met mij op zodat ik je een code kan bezorgen.

Privacy

Jouw persoonsgegevens worden door CV VERONIQUE, Djef Swennenstraat 9, 3500 Hasselt, verwerkt voor het maken en herstellen van jouw uniek juweel. Je gegevens worden op geen enkele manier doorgegeven aan iemand anders. 

Via info@veroniquesneyaert.be mag je altijd vragen welke gegevens ik over jou verwerk. 

Via de nieuwsbrief, waarop je via www.veroniquesneyaert.be gemakkelijk kan abonneren en ook weer uitschrijven, hou ik je op de hoogte van nieuwtjes die voor jou als klant interessant kunnen zijn. 

CV VERONIQUE vraagt je om de #veroniquesneyaert te gebruiken wanneer je een foto post op je sociale media met een juweel gemaakt door CV VERONIQUE. 

Dit is uiteraard geen verplichting, wanneer je een foto deelt met deze # is dit volledig vrijwillig. Een openbare foto met deze # kan door CV Veronique gebruikt worden in haar communicatie. Wil je dit niet dan kan je dit via info@veroniquesneyaert.be melden. 

CV VERONIQUE publiceert foto’s en verhalen van jou als drager van een juweel gemaakt door CV VERONIQUE. De publicatie van verhalen en foto’s is altijd in samenspraak en met toestemming van de eigenaar van de foto en de verteller van het verhaal. 

Als je het niet eens bent met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, kan je je wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).