Bestellen

Een gepersonaliseerd ‘Veronique’ juweel bestellen kan enkel via mijn warme webwinkel.  Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw uniek juweel kan samenstellen. Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. Nadat ik je bestelformulier en je betaling ontvangen heb mag je na twee à drie weken een eerste ontwerp voor jouw gepersonaliseerd juweel vol verhaal van mij verwachten.

Ontwerp

Is het eerste ontwerp helemaal zoals jij het wil dan ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier. Is het eerste ontwerp nog niet helemaal zoals jij het wil dan verfijnen we het ontwerp samen tot het wel helemaal is zoals jij het wil.

Maaktijd

Een gepersonaliseerd Veronique juweel is zes weken na goedkeuring van het ontwerp klaar. 

Elk juweel wordt speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt. Tijdens het maakproces kan er al eens iets mislopen waardoor de levertijd langer duurt dan voorzien. Als dit gebeurt reken ik op jouw begrip. 

Prijzen

De prijzen vind je onderaan elke collectie en zijn inclusief levering via DPD of Mikropakket.  Tijdens het samenstellen van jouw juweel in mijn warme webwinkel zie je onderaan je scherm ook altijd het totaalbedrag van jouw keuze. Service, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantie pagina. 

Betaling

De betaling gebeurt op het einde van het samenstellen van jouw uniek juweel in de warme webwinkel.  De betaling kan via verschillende online banktoepassingen.  Je persoonlijke gegevens en je bankgegevens zullen niet gedeeld worden en zijn beveiligd.

Verzending

De verzending van jouw uniek juweel is inbegrepen in de prijs. Ik verstuur je pakje, verzekerd, via DPD of Mikropakket (afhankelijk van de waarde). 

Bij de verzending  krijg je hiervan een mail met een link zodat jij het pakje kan volgen. 

Is er een probleem met de verzending, is je pakje niet of beschadigd aangekomen neem dan contact met mij op. Ik neem hiervoor zelf contact op met DPD of Mikropakket.

Aanpassing

Is er een kindje bijgekomen of is er een nieuwe liefde in je leven dan pas ik je bestaand 'Veronique' juweel graag aan. 

Je kan de aanpassing heel gemakkelijk samenstellen via mijn bestelformulier.  Daarin kies je voor voor 'aanpassing' bij de collectie van jouw huidig juweel en voeg je een personalisatie toe (vb een letter of een naam).

Daarna mag je binnen twee à drie weken een ontwerp verwachten zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. Van zodra het ontwerp helemaal is zoals jij het wil, mag je je huidige ketting, best aangetekend, aan mij bezorgen zodat ik ze kan aanpassen.

Herstelling

Jouw juweel vol verhaal is gemaakt om te koesteren en voor altijd dicht bij jou te dragen. Ik heb het met veel liefde speciaal voor jou gemaakt.

Gaat je juweel bij normaal gebruik binnen één jaar na aankoop stuk, dan herstel ik het graag kosteloos voor je. Bleef je juweel ergens haken of heeft je kleine spruit iets te hard aan je ketting of armbandje getrokken? Dan herstel ik het met evenveel plezier. De herstelling van een juweel vol verhaal kost 35 euro.

Je mag je herstelling aanvragen via het herstelformulier

Terugbetaling

Een uniek VERONIQUE juweel wordt altijd op basis van jouw verhaal en een door jou goedgekeurd ontwerp gemaakt. Het ontwerp is een digitale tekening en kan lichtjes verschillen van het gemaakte juweel. Het juweel is speciaal voor jou gemaakt en wordt niet terugbetaald. Ben je niet tevreden met jouw juweel dan bekijken we samen hoe het juweel aangepast kan worden zodat je wel helemaal tevreden bent. 

Vraag je een terugbetaling nadat ik een ontwerp voor jou gemaakt heb maar nog niet aan jouw juweel begonnen ben dan wordt het betaalde bedrag teruggestort min 50 euro voor het ontwerp dat ik speciaal voor jou gemaakt heb. 

Speciaal voor jou cadeaubon

Een ‘speciaal voor jou’ cadeaubon bestellen kan enkel via het bestelformulier op de website. Nadat ik je bestelformulier en je betaling ontvangen heb is de ‘speciaal voor jou’ cadeaubon onmiddellijk digitaal beschikbaar. Als je ook voor een papieren versie gekozen hebt dan verstuur ik deze zo snel als mogelijk via DPD. 

Een ‘speciaal voor jou’ cadeaubon kan je inruilen door je code in te geven op het einde van je bestelformulier. Het bedrag van je cadeaubon gaat automatisch van het totaalbedrag van je bestelling af. 

Heb je een ‘speciaal voor jou’ cadeaubon gekregen zonder code neem dan eventjes contact met mij op zodat ik je een code kan bezorgen.

Privacy

Jouw persoonsgegevens worden door CV VERONIQUE, Smispoelstraat 39, 3668 Niel-bij-As, verwerkt voor het maken en herstellen van jouw uniek juweel. Je gegevens worden op geen enkele manier doorgegeven aan iemand anders. 

Via info@veroniquesneyaert.be mag je altijd vragen welke gegevens ik over jou verwerk. 

Via de nieuwsbrief, waarop je via www.veroniquesneyaert.be gemakkelijk kan abonneren en ook weer uitschrijven, hou ik je op de hoogte van nieuwtjes die voor jou als klant interessant kunnen zijn. 

CV VERONIQUE vraagt je om de #veroniquesneyaert te gebruiken wanneer je een foto post op je sociale media met een juweel gemaakt door CV VERONIQUE. 

Dit is uiteraard geen verplichting, wanneer je een foto deelt met deze # is dit volledig vrijwillig. Een openbare foto met deze # kan door CV Veronique gebruikt worden in haar communicatie. Wil je dit niet dan kan je dit via info@veroniquesneyaert.be melden. 

CV VERONIQUE publiceert foto’s en verhalen van jou als drager van een juweel gemaakt door CV VERONIQUE. De publicatie van verhalen en foto’s is altijd in samenspraak en met toestemming van de eigenaar van de foto en de verteller van het verhaal. 

Als je het niet eens bent met de manier waarop ik jouw gegevens verwerk, kan je je wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).