Name it - handgeschreven naamjuwelen
Vertaal het verhaal van een vriendschap, relatie of familieband naar een verfijnd accessoire. Of vereeuwig jouw eigen naam in een juweel met handgeschreven letters. 

Keep it short - handgeschreven initiaaljuwelen
Gepersonaliseerde juwelen met handgeschreven initialen: een uniek symbool dat toch zacht en subtiel is. Kies voor de initialen van je eigen naam of iemand die je liefhebt. 

Remember me - rouwjuwelen
Draag de herinneringen aan iemand die je verloren hebt voor altijd bij je. Ik verwerk de vingerafdruk, het handschrift of de as in een herinneringsjuweel om te koesteren.

Leave your mark - juwelen met gravure
Laat een speciale betekenis graveren in een uniek gepersonaliseerd juweel. Of het nu een woord, een tekst, een datum of een vingerafdruk is, in een eigen handschrift of bestaand lettertype.

It's a symbol of - persoonlijke symbolen
Wil je een verhaal overbrengen in een bijzonder juweel? We bekijken samen met welk figuur of symbool we jouw herinnering of betekenis kunnen verbinden en verwerken dit in een halsketting of armband.

See me, Read me x ANSO - eigentijds alfabet
De tweede collab met mijn dochter ANSO. Een artistiek alfabet in pure, organische vormen met letterjuwelen in vier uitvoeringen.

Solid as a rock - ringen met een steen van betekenis
De collectie Solid as a rock vertelt je de betekenis achter de steen en de kleur die past bij een uniek moment in jouw leven. 

More than words - ringen met gravure
Deze collectie gaat over alles wat niet alleen met woorden te vatten is.
Je ring is een onbeschreven blad waarop jij kan tonen waar je blij van wordt. 

Sign your letter - een eigentijdse zegelrng
Deze eigentijdse zegelring toont welke letter de meeste betekenis voor jou heeft.  

I do - originele trouw- en verlovingsringen
Die belangrijke vraag stellen met een uniek juweel maakt het moment zoveel specialer. Graag maak ik een unieke en gepersonaliseerde verlovings- of trouwring die echt bij jullie liefde past.

The all round jewelry box - tien cirkelvormige basics
VERONIQUE en ANSO kozen met zorg tien cirkelvormige basics waarmee je in no time de perfecte look creĆ«ert.