Name it - handgeschreven naamjuwelen
Vertaal je eigen naam of de naam van iemand die je nauw aan het hart ligt naar een verfijnd juweel.  Dat kan in je eigen handschrift of het handschrift van iemand die je dierbaar is, dat kan ook in mijn handschrift of in een door jou gekozen digitaal lettertype

Keep it short - handgeschreven initiaaljuwelen
Een gepersonaliseerd handgeschreven initiaaljuweel geeft zacht en subtiel weer wat voor jou belangrijk is. Het initiaal kan ook in je eigen handschrift of het handschrift van iemand die je dierbaar is, dat kan ook in mijn handschrift of in een door jou gekozen digitaal lettertype

Remember me - rouwjuwelen
Draag de herinneringen aan iemand die je verloren hebt voor altijd bij je. Ik verwerk de vingerafdruk, het handschrift, de as of een symbool met heel veel respect voor jou en voor diegene die er niet meer is, in een gepersonaliseerd juweel om te koesteren.

Leave your mark - juwelen met gravure
Laat een speciale betekenis graveren in een uniek gepersonaliseerd juweel. Of het nu een woord, een tekst, een datum of een vingerafdruk is, in een eigen handschrift of een lettertype naar keuze.

More than words gegraveerde ringen
gaat over alles wat niet alleen met woorden te vatten is. 
Jouw ring is een onbeschreven blad waarop jij kan tonen waar je blij van wordt. Hiervoor kies je de vorm die het best bij jou past. 

Figure it out - persoonlijke symbolen
Wil je een verhaal overbrengen in een bijzonder juweel? We bekijken samen met welk figuur of symbool we jouw verhaal kunnen vertalen.

See me, Read me x ANSO
Een artistiek alfabet in pure, organische vormen met letterjuwelen in vier uitvoeringen. Stel de perfecte combinatie voor jou samen.

Solid as a rock stenenringen x ANSO
Deze collectie vertelt je de betekenis achter de steen en de kleur die past bij dit moment in jouw leven. Geef ze cadeau aan jezelf of schenk ze aan iemand die belangrijk voor je is.

Sign your letter zegelringen x ANSO
Deze eigentijdse zegelring toont welke letter de meeste betekenis voor jou heeft.  

I do - originele trouw- en verlovingsringen
Die belangrijke vraag stellen met een uniek juweel maakt het moment zoveel specialer. Graag maak ik een unieke en gepersonaliseerde verlovings- of trouwring die echt bij jullie liefde past.

Het basismateriaal van mijn gepersonaliseerde juwelen is 18 kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of ros├ęgoud. Oude gouden juwelen smelten en verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Op basis van mijn ervaring als juweelontwerper heb ik standaardmaten uitgewerkt. Heb je liever een andere maat? Dan pas ik de standaardmaten graag voor je aan.

De prijzen vind je onderaan elke collectie  en zijn inclusief levering via DPD.  Service, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantiepagina.