De naam in een ketting is 2,5 à 3 cm (afhankelijk van het aantal letters) en wordt in het midden van de ketting bevestigd. De totale lengte van een naamketting is 45 cm.

De naam in een armbandje is 2 à 2,5 cm (afhankelijk van het aantal letters) en wordt in het midden van de armband bevestigd. De totale lengte van een naamarmband is je polsomtrek plus 1 cm.

De naam in een baby-armbandje is 1,5 à 2 cm (afhankelijk van het aantal letters) en wordt in het midden van de armband bevestigd. De totale lengte van een baby armbandje is 13 cm plus een meegroeistukje van 1,5 cm.

Het initiaal - of de initialen - in een ketting is 0,8 à 1 cm hoog en wordt aan de linkerkant op 16 à 17 cm van het slotje of in het midden van de ketting bevestigd. De totale lengte van de initiaal ketting is 45 of 50 cm. 

Het initiaal - of de initialen - in een armband is 0,6 à 0,8 cm hoog en wordt in het midden van het armbandje bevestigd. De totale lengte van een armband met initiaal of initialen is je polsomtrek plus 1 cm.

Het initiaal in een baby-armbandje is 0,6 cm en wordt in het midden van de armband bevestigd. De totale lengte van een baby-armbandje is 13 cm plus een meegroeistukje van 1,5 cm.

Het figuurtje is 0,8 à 1 cm en wordt aan de linkerkant op 16 à 17 cm van het slotje of in het midden van de ketting bevestigd. De totale lengte van de ketting is 45 of 50 cm.

Het figuurtje in een armband is 0,6 à 0,8 cm en wordt in het midden van het armbandje bevestigd. De totale lengte van een armband is je polsomtrek plus 1 cm.

Een te graveren rondje heeft een diameter van 1, 1,5 of 2 cm. 
Een te graveren plaatje is 0,4 cm hoog en 2,5 cm breed.
Een te graveren geplooid labeltje is 1 cm breed en 1 cm hoog. 

De totale lengte van een ketting met gegraveerd rondje, plaatje of labeltje is 45 of 50 cm.
De totale lengte van een armband met gegraveerd rondje of plaatje is je polsomtrek plus 1 cm.
De totale lengte van een baby-armbandje is 13 cm plus een meegroeistukje van 1,5 cm.

De ring ‘square is the new round’ kan op verschillende manieren gegraveerd worden.
De ring ‘square is the new round’ is verkrijgbaar in 0,5 cm breed of 1 cm breed.
Voor de maat van de ring ‘square is the new round’ meet je de binnen diameter van een goed passende ring of de omtrek van je vinger.

De armband ‘square is the new round’ kan op verschillende manieren gegraveerd worden.
De armband ‘square is the new round’ is verkrijgbaar in 1 cm breed. 
Voor de maat van de armband ‘square is the new round’ meet je de omtrek van je pols en het breedste stuk van je hand zodat de armband er over kan.