Kan je me de prijs vertellen van een juweel vol verhaal?

De prijzen vind je per collectie onderaan deze pagina  en zijn inclusief verzending. Tijdens het samenstellen van jouw juweel in mijn warme webwinkel zie je onderaan je scherm ook altijd het totaalbedrag van jouw keuze. 

Hoe gebeurt de betaling?

De betaling gebeurt op het einde van het invullen van het bestelformulier. De betaling kan via verschillende online banktoepassingen.  Je persoonlijke gegevens en je bankgegevens zullen niet gedeeld worden en zijn beveiligd.

Is de prijs voor een baby armbandje hetzelfde als voor een gewoon armbandje?

Dat is inderdaad dezelfde prijs.

Is het zo dat ik het volledige bedrag moet betalen vooraleer jij een ontwerp gemaakt hebt?

Dat is zo, alvast dankjewel voor het vertrouwen. Je kan altijd de algemene voorwaarden nalezen.

Wat als ik niet tevreden ben, betaal je het betaalde bedrag dan terug?

Je kan, om welke reden dan ook, je bestelling annuleren voor het maken van jouw juweel. Je krijgt dan ook het betaalde bedrag terug. 

Van zodra ik begonnen ben met het maken van jouw juweel kan dat niet meer. Een uniek Veronique juweel wordt altijd op basis van jouw verhaal en een door jou goedgekeurd ontwerp gemaakt. Het ontwerp is een digitale tekening en kan lichtjes verschillen van het gemaakte juweel. Het juweel is speciaal voor jou gemaakt en wordt niet terugbetaald. Ben je niet tevreden met jouw juweel dan bekijken we samen hoe het juweel aangepast kan worden zodat je wel helemaal tevreden bent.