Mijn juweel is jammer genoeg stuk, wat nu?

 

Jammer dat jouw juweel vol verhaal stuk is, ik herstel het graag voor je.  Je mag je herstelling via het herstelverzoek aanvragen. Ik bekijk de schade en neem van zodra ik kan contact met je op voor de herstelling.

Valt mijn herstelling onder jouw garantie?

Wanneer jouw juweel binnen één jaar en bij normaal gebruik stuk gaat dan herstel ik het graag zonder kosten voor je.  

Wat is normaal gebruik?

Met normaal gebruik bedoel ik dat je je juweel met zorg en voorzichtigheid draagt. Jouw juweel vol verhaal is niet bestand tegen trekken, plooien of andere bruuske bewegingen.  

Hoeveel kost de herstelling van mijn juweel?

 

De herstelling van een juweel vol verhaal kost 45 euro, voor een 18kt gouden juweel kost de herstelling 55 euro, inclusief verzending.

Hoe bezorg ik je mijn juweel om te herstellen?

De veiligste manier om jouw uniek juweel te versturen is aangetekend naar Veronique Sneyaert, Smispoelstraat 39, 3668 Niel-bij-As. 
Wikkel je juweeltje in beschermmateriaal (niet in het juweeldoosje want dat wordt vaak platgedrukt bij de verzending) en steek het in een stevige omslag. Voeg ook een briefje toe met je naam en adres zodat ik weet van wie het juweel is. 

Kan ik mijn juweel opnieuw laten vergulden?

Ja, dat kan. Heeft jouw juweel een nieuw laagje goud nodig dan kan je jouw juweel opnieuw laten vergulden. De prijs hiervoor is 40 euro.