Jouw juweel vol verhaal is met liefde en speciaal voor jou gemaakt om te koesteren en voor altijd dicht bij jou te dragen. 

Gaat je juweel bij normaal gebruik binnen één jaar na aankoop stuk, dan herstel ik het graag kosteloos voor je. Met normaal gebruik bedoel ik dat je je juweel met zorg en voorzichtigheid draagt. Jouw juweel vol verhaal is niet bestand tegen trekken, plooien of andere bruuske bewegingen.  

Bleef je juweel ergens haken of heeft je kleine spruit iets te hard aan je ketting of armbandje getrokken?
Dan herstel ik het met evenveel plezier. De herstelling van een juweel vol verhaal kost 35 euro of 45 euro voor de herstelling van een 18kt gouden juweel, inclusief verzending.

Is jouw juweel te groot of te klein dan pas het met plezier voor je aan.
De prijs om jouw juweel aan te passen is 25 euro of 35 euro voor een 18kt gouden juweel, inclusief verzending.

Is jouw zilveren juweel zwart geworden dan kan je ze eenvoudig proper maken door ze in een zilverbadje te dompelen (online en bij de juwelier te koop). Door parfum, door het zweten, door bepaalde schoonmaakmiddelen, door zee- of zwembadwater maar ook gewoon door contact met de lucht kan zilver oxideren wat zorgt voor het zwarte laagje.

Heeft jouw verguld juweel een nieuw laagje goud nodig of wil je ze van geel goud veranderen naar rosé goud of omgekeerd dan kan je jouw juweel opnieuw laten vergulden. De prijs hiervoor is 30 euro.

Je herstelling of aanpassing mag je via onderstaand formuliertje aanvragen.
Ik bekijk de schade of aanpassing en neem van zodra ik kan contact met je op.


{"id":10,"submit_button_text":"Wil je mijn juweel vol verhaal herstellen? ","submit_success_text":"Ik herstel jouw juweel vol verhaal met plezier voor je. ","fields":[{"id":93,"type":0,"label":"Je voor- en achternaam","tooltip":"","is_required":true,"is_email":false,"is_multiline":false,"options":null,"children":[]},{"id":94,"type":0,"label":"Je e-mailadres","tooltip":"","is_required":true,"is_email":true,"is_multiline":false,"options":null,"children":[]},{"id":92,"type":0,"label":"Mijn juweel vol verhaal is jammer genoeg stuk en ik vertel je graag hoe dit gebeurd is.","tooltip":"","is_required":false,"is_email":false,"is_multiline":false,"options":null,"children":[]},{"id":107,"type":0,"label":"Mijn juweel vol verhaal is te klein of te groot, zou je ze op deze manier willen aanpassen?","tooltip":"","is_required":false,"is_email":false,"is_multiline":false,"options":null,"children":[]},{"id":108,"type":0,"label":"Mijn verguld juweel vol verhaal heeft een nieuw laagje goud nodig. ","tooltip":"","is_required":false,"is_email":false,"is_multiline":false,"options":null,"children":[]},{"id":105,"type":4,"label":"Op deze foto zie je duidelijk de schade. ","tooltip":"","is_required":false,"is_email":false,"is_multiline":false,"options":null,"children":[]},{"id":106,"type":0,"label":"Na de herstelling of aanpassing mag je mijn juweel terugsturen naar dit adres: ","tooltip":"","is_required":true,"is_email":false,"is_multiline":false,"options":null,"children":[]}]}