Wat zijn de afmetingen van jouw juwelen?

Op basis van mijn ervaring heb ik standaardafmetingen uitgewerkt. Heb je toch liever een andere maat of afmeting? Dan pas ik het juweel graag aan volgens jouw wensen.

Hoe kan ik de mooiste lengte voor mijn ketting kiezen?

Bij maten vind je bij elke collectie de standaardlengte voor een ketting. Of de standaardlengte ook voor jou een mooie lengte is kan je best met een touwtje of lintmeter meten. 

Zit er standaard een verstelbaar stukje aan mijn ketting of armband?

Nee, dat zit er niet standaard bij. Je kan een verstelbaar stukje van 5 cm voor een ketting of 1,5 cm voor een armband toevoegen bij je bestelling, de prijs hiervoor is 10 euro in zilver of verguld, 35 euro in 18kt geel goud en 42 euro in 18kt wit goud.

Hoe meet ik de lengte voor mijn armbandje?

De ideale lengte voor een armband is je polsomtrek plus 1 cm, je meet je polsomtrek het gemakkelijkst met een touwtje of lintmeter.

Zit er standaard een meegroei stukje aan een baby armbandje?

Ja, de lengte van een baby armbandje is 13 cm plus een verstelbaar stukje zodat het armbandje kan meegroeien.

Hoe bepaal ik mijn ringmaat?

Voor de maat van je ring meet je de binnen diameter van een goed passende ring met een schuifmaat (of lat) of de omtrek van je vinger (met een touwtje of lintmeter).Kies bij het samenstellen van je verlanglijstje de ringmaat aan de hand van dit overzicht

Wat als ik de maat voor de ketting of armband niet weet omdat het een cadeautje is?

Als je de maat niet weet kan je misschien stiekem hulp vragen aan iemand die wel de maat kan achterhalen.

Bij een ketting of armband kan je altijd kiezen voor een aanpaspaar stukje. Je kan een aanpaspaar stukje van 5 cm voor een ketting of 1,5 cm voor een armband toevoegen bij het samenstellen van je cadeautje.
De prijs hiervoor is 10 euro in zilver of verguld, 35 euro in 18kt geel goud en 42 euro in 18kt wit goud.

Is het juweel, nadat je het cadeau gegeven hebt, toch te groot of te klein dan pas ik het met plezier voor je aan. De prijs hiervoor is 25 euro.

Wat als ik de maat voor de ring niet weet omdat het een cadeautje is?

Als je de maat niet weet kan je misschien stiekem hulp vragen aan iemand die wel de maat kan achterhalen. De perfecte manier is de binnendiameter van een goed passende ring met een schuifmaat (of lat) meten.

Is de ring, nadat je ze cadeau gegeven hebt, toch te groot of te klein dan pas ik ze met plezier voor je aan. De prijs hiervoor is 25 euro.