Over Veronique

Veronique
Verhalen vertalen naar een uniek juweel is het liefste wat ik doe. Ontroerende verhalen over liefde, vriendschap en verdriet, maar ook over de kleine dingen die het leven elke dag zo mooi maken. De dankbaarheid en mooie reacties achteraf geven mij de energie om elke dag te doen wat ik graag doe. 

Gepersonaliseerde juwelen
Ik ben een maker van unieke juwelen vol verhalen.
Wil je jouw verhaal, een mooie herinnering of speciale betekenis vereeuwigen in een unieke ketting, een armband, een ring, een paar oorbellen, manchetknopen of iets anders? Ontdek mijn verschillende collecties en vertel mij hoe ik jouw verhaal mag vertalen.

Pure verfijning
Als juweelontwerper hou ik van eenvoud en verfijning, in mijn ontwerpen en in hun afwerking. Alle juwelen worden ontworpen en met de hand gemaakt in mijn atelier in Hasselt. Jouw verhaal, een naam of woord, een initiaal, een figuur met symbolische betekenis, een vingerafdruk of een mooi handschrift, voeg ik met zorg en aandacht toe aan je ontwerp. 

Om voor altijd te koesteren
Voor elk juweel vol verhaal vertrek ik van wat jij mij vertelt. 
Dit maakt elk gepersonaliseerd Veronique juweel uniek en dat is voor mij belangrijk. De juwelen die ik maak zijn duurzaam in de zin dat ze gemaakt zijn om voor altijd dicht bij je te dragen.  

Mag ik jouw verhaal vertalen naar een uniek juweel vol verhaal?

Dankjewel voor je vertrouwen,  

Veronique xxx


Over Veronique