Het echte geluk dat zo bijzonder voelt dat we het haast niet kunnen omschrijven, dat vinden we vooral in de verbinding met iemand anders. Iemand die alles is, en meer. Onafscheidelijk, voor altijd. We noemen het pure liefde en dagen zonder kunnen we ons niet inbeelden.  

Graag vertaal ik jullie mooie verbinding naar een romantische verlovingsring, een paar gepersonaliseerde trouwringen of een ander bijzonder juweel vol verhaal. Een stuk net zo uniek als jullie liefde.

Laat je inspireren door de foto's van de bijzondere juwelen die ik mocht maken op mijn Instagram en Pinterest. Daarnaast kan je de prachtige verhalen die schuilgaan achter de juwelen die ik maak lezen bij verhalen. Ik vertel ze altijd in samenspraak en met veel respect voor de verteller die mij zijn of haar verhaal toevertrouwd heeft. 

Geef jezelf de tijd om je verhaal aan mij te vertellen en jouw juweel samen te stellen via mijn warme webwinkel. Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw uniek juweel kan personaliseren. Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. 

Ook een verlovingsring of trouwringen vol verhaal in zilver en geel of rosé goud verguld kan je samen stellen via mijn warme webwinkel.  Een 18kt gouden ring kan je niet via mijn warme webwinkel samenstellen omdat de prijs afhankelijk is van het gekozen materiaal en de afmetingen van je ring.  Je mag je gouden verhaal op een even warme manier aan mij vertellen.

Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
Mooie verbinding
verlovingsring

Die belangrijke vraag stellen met een bijzonder juweel maakt het moment nog zoveel mooier. Graag maak ik een bijzondere verlovingsring die bij jouw mooie vraag past. 

trouwringen

Die unieke persoon vinden waar je graag je leven wil mee delen is heel bijzonder. Graag vertaal ik jullie liefde in bijzondere ringen vol verhaal.

Wil je graag iets symbolisch aan je ring toevoegen dan kan je een gravure, een diamant of een edelsteen aan je ring toevoegen zodat het nog meer betekenis krijgt.

naam of woord

Vertaal een bijzonder woord, een naam of initialen van iemand waarmee jij verbonden bent of een betekenisvol figuur naar een verfijnd juweel vol verhaal.

Dat kan in je eigen handschrift of het handschrift van iemand die je dierbaar is, dat kan ook in mijn handschrift of in een door jou gekozen lettertype

Wil je graag iets symbolisch aan je juweel toevoegen dan kan je een figuur met of zonder gegraveerde details, een plaatje met een gravure of vingerafdruk, een edelsteen of een diamant aan jouw juweel vol verhaal toevoegen zodat het nog meer betekenis krijgt.

gravure

Laat een speciale betekenis graveren in jouw bijzonder juweel. Je kan een naam of woord, een initiaal, een figuur, een datum, een tekening, een vingerafdruk, een voet- hand- of pootafdruk laten graveren. Dat kan in je eigen handschrift of het handschrift van iemand die je dierbaar is, dat kan ook in mijn handschrift of in een door jou gekozen lettertype. 

Een vingerafdruk, voet- hand- of poot afdruk kan je gemakkelijk zelf nemen met een inktkussen op een wit blad. Het is belangrijk dat de lijntjes goed zichtbaar zijn anders kan de afdruk niet mooi gegraveerd worden. Bij het samenstellen van je verlanglijstje kan je gemakkelijk een foto, waarop de lijntjes van de afdruk scherp zijn, opladen.  

diamant

Voeg extra betekenis of een schittering aan je juweel toe met een subtiel edelsteentje of een diamant. 

grote steen

Je kan ook kiezen voor een grotere ronde of ovalen steen, de grootte van de edelsteen bepaal jij samen met mij en is afhankelijk van welk soort ring je gekozen hebt. Ik vertel je graag meer over de betekenis achter de edelstenen die geschikt zijn om in jouw ring te verwerken.

Bij het samenstellen van je verlanglijstje kan je een afbeelding van een eigen handschrift, tekening of afdruk opladen of de naam van het lettertype je zelf gekozen lettertype vermelden.

Het materiaal voor een juweel vol verhaal is 18kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of roségoud. Oude gouden juwelen smelten en verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Jouw bijzonder juweel vol verhaal wordt met liefde en speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt, daarvoor heb ik ongeveer zes weken maaktijd nodig, nadat jij het ontwerp voor jouw juweel goedgekeurd hebt. 

Om het jou gemakkelijker te maken heb ik op basis van mijn ervaring als juweelontwerper standaardmaten uitgewerkt. Heb je liever een andere maat, dan pas ik de standaardmaat graag voor je aan.

De prijzen vind je per bijzonder moment onderaan deze pagina  en zijn inclusief bezorging. Tijdens het samenstellen van jouw juweel in mijn warme webwinkel zie je onderaan je scherm ook altijd het totaalbedrag van jouw keuze. 

Een 18kt gouden ring kan je niet via mijn warme webwinkel samenstellen omdat de prijs afhankelijk is van het gekozen materiaal en de afmetingen van je ring.  Je mag je gouden verhaal op een even warme manier aan mij vertellen. Op basis daarvan kan ik de prijs voor je berekenen.

Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk dan hoop ik dat ik al je vragen kan beantwoorden in de veelgestelde vragen.