Hoe werk ik

Neem je tijd om je verhaal aan mij te vertellen en je verlanglijstje samen te stellen via het bestelformulier

Op basis van je verlanglijstje maak ik een eerste ontwerp, dat je twee weken na het verzenden van je lijstje mag verwachten. Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. Als je tevreden bent met het ontwerp bezorg ik je de betaalgegevens en ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier. Vijf à zes weken na goedkeuring van het ontwerp en het ontvangen van je betaling  kan jij schitteren met jouw uniek juweel of iemand heel blij maken met je heel persoonlijk cadeautje.

Afmetingen
Op basis van mijn ervaring heb ik standaardafmetingen uitgewerkt. Heb je toch liever een andere maat of afmeting? Dan pas ik het juweel graag aan volgens jouw wensen.

Levertermijn
Een juweel in zilver, 18 kt geel of 18kt rosé goud is vijf weken na goedkeuring van het ontwerp en het ontvangen van je betaling klaar. Een juweel in geel of rosé verguld goud of 18kt wit goud is zes weken na goedkeuring van het ontwerp en het ontvangen van je betaling klaar. 

Wil je het juweel op een speciale datum schenken en is deze datum voor de levertijd? Dan bezorg ik je graag een mooie cadeaubon zonder vermelding van een bedrag. Met de bon kun je hem of haar vertellen dat er een gepersonaliseerd juweel in de maak is. Zo kan je toch een uniek en persoonlijk cadeautje schenken.

Prijzen en garantie
De prijzen vind je onderaan elke collectie en zijn inclusief levering via DPD.  Service, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantie pagina. 

Een uniek juweel bestellen kan enkel via het bestelformulier

Heb je een vraag of hulp nodig? 

  • Stuur een mailtje naar info@veroniquesneyaert.be.
  • Maak een afspraak om langs te komen in mijn atelier in Hasselt. Dit kan elke dinsdag tussen 14 en 20 uur.

Krijg je niet onmiddellijk een antwoord op je verlanglijstje of mail?  Geen paniek. Waarschijnlijk zit ik in mijn atelier, ben ik een mooi verhaal aan het lezen of ontbreekt het me even de tijd om te antwoorden. Ik doe mijn uiterste best om je binnen drie dagen een antwoord te geven. Als dat niet het geval is, mag je mij zeker een herinnering sturen.  

Veronique xxx 


CV VERONIQUE
Djef Swennenstraat 9
3500 Hasselt 
BE0663 659 350

Hoe werk ik