juweelontwerper gepersonaliseerde handschrift juwelen Veronique Sneyaert

Voor elk juweel vol verhaal laat ik me inspireren door wat jij me toevertrouwt.  Wat voor jou belangrijk is vertaal ik met liefde in een juweel vol verhaal. Bijzondere momenten en warme herinneringen om te koesteren en voor altijd dichtbij te dragen. 

Geef jezelf de tijd om jouw verhaal aan mij te vertellen en je verlanglijstje samen te stellen via mijn warme webwinkel.  Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw bijzonder juweel kan samenstellen.

Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. 

juweelontwerper gepersonaliseerde handschrift juwelen Veronique Sneyaert

Een juweel vol verhaal kan je personaliseren met een eigen handschrift, een zelfgekozen lettertype, een tekening, een vingerafdruk, een beetje as, een eigen ontwerp of iets anders. Je kan hiervan een omschrijving en een afbeelding toevoegen aan je verlanglijstje.

Laat je inspireren door de foto's van juwelen vol verhalen bij de verschillende bijzondere momenten alsook op mijn Instagram en Pinterest.

Daarnaast kan je de prachtige verhalen die schuilgaan achter de juwelen die ik maak lezen bij verhalen. Ik vertel ze altijd in samenspraak en met veel respect voor de verteller die mij zijn of haar verhaal toevertrouwd heeft. 

Bij elke bijzonder moment vind je meer details, afmetingen en ook de prijzen.  Zo heb je een beter idee over hoe jouw uniek juweel er kan uitzien. Voor alle andere info verwijs ik je graag naar de veel gestelde vragen.  

juweelontwerper gepersonaliseerde handschrift juwelen Veronique Sneyaert

Op basis van jouw verhaal maak ik een eerste ontwerp, dat je twee à drie weken na het verzenden van je verlanglijstje mag verwachten. 
Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. Van zodra je blij bent met het ontwerp ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier. 

Jouw juweel vol verhaal maak ik met liefde en speciaal voor jou in mijn atelier, daarvoor heb ik ongeveer zes weken, nadat jij het ontwerp goedgekeurd hebt, maaktijd nodig

Wil je een juweel vol verhaal op een speciale datum aan iemand schenken en is het niet mogelijk om jouw cadeautje vol verhaal tegen dan te maken. Dan bezorg ik je graag een mooie 'speciaal voor jou' cadeaubon zonder vermelding van het bedrag. Met de 'speciaal voor jou' bon kan je hem of haar vertellen dat er een juweel vol verhaal in de maak is. Zo kan je toch een uniek en persoonlijk cadeautje schenken en heeft diegene die het krijgt iets moois om naar uit te kijken.

Van zodra jouw juweel vol verhaal klaar is verpak en verstuur ik het met zorg zodat jij jouw verhaal voor altijd dicht bij je kan dragen of jouw cadeautje vol verhaal met veel liefde kan schenken.

Dankjewel voor je vertrouwen, 

Veronique xxx 

Hoe werk ik