Hoe werk ik

Van 1 tot en met 17 augustus laat ik mijn verhaal eventjes rusten en geniet ik van de eenvoudige dingen die het leven elke dag zo mooi maken. Vanaf 18 augustus lees ik met verse energie en veel plezier jouw verhaal.

Voor elk juweel vol verhaal laat ik me inspireren door het mooie verhaal dat jij mij vertelt. Dat maakt elk gepersonaliseerd Veronique juweel uniek en dat is voor mij belangrijk.

Geef jezelf de tijd om je verhaal aan mij te vertellen en je verlanglijstje samen te stellen via het bestelformulier.  Je verhaal blijft bij mij en ik behandel het met de grootste discretie. 

Een juweel vol verhaal kan bestaan uit een eigen handschrift, een zelfgekozen lettertype, een tekening, een vingerafdruk, een eigen ontwerp, ...  
Je kan hiervan een omschrijving en een afbeelding toevoegen aan het bestelformulier. Bij elke collectie vind je meer details, foto's, mogelijkheden,  afmetingen en ook de prijzen.  Zo heb je een beter idee over hoe jouw uniek juweel er kan uitzien.

Op basis van wat jij mij vertelt maak ik een eerste ontwerp, dat je twee à drie weken na het verzenden van je verlanglijstje mag verwachten. Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. 

Van zodra je blij bent met het ontwerp ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier. 

Materiaal
Het basismateriaal van mijn gepersonaliseerde juwelen is 18 kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geel of rosé goud.

Oud gouden of zilveren juwelen smelten om te verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Afmetingen
Op basis van mijn ervaring heb ik standaardafmetingen uitgewerkt. Heb je toch liever een andere maat of afmeting? Dan pas ik het juweel graag aan volgens jouw wensen.

Levertermijn
Een gepersonaliseerd Veronique juweel is vijf à zes weken na goedkeuring van het ontwerp klaar. Een Veronique x Anso juweel uit de collectie See me Read me, Solid as a Rock of Sign your letter is drie à vier weken na je bestelling klaar. Hou er rekening mee dat de levertijd in drukke periodes langer dan gewoonlijk kan zijn.

Wil je het juweel op een speciale datum schenken en is deze datum voor de levertijd? Dan bezorg ik je graag een mooie 'speciaal voor jou' cadeaubon zonder vermelding van het bedrag. Met de 'speciaal voor jou' bon kan je hem of haar vertellen dat er een gepersonaliseerd juweel in de maak is. Zo kan je toch een uniek en persoonlijk cadeautje schenken en heeft diegene die het krijgt iets moois om naar uit te kijken.

Prijzen en garantie
De prijzen vind je onderaan elke collectie en zijn inclusief levering via DPD of Mikropakket.  Service, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantie pagina. 

Bestellen
Een uniek juweel bestellen kan enkel via het bestelformulier. Ik kies er heel bewust voor om niet via verkooppunten te werken omdat ik het persoonlijk contact met jou te belangrijk vind.

Heb je nog vragen dan kan je me contacteren via info@veroniquesneyaert.be.

Krijg je niet onmiddellijk een antwoord op je verlanglijstje of mail?  Geen paniek. Waarschijnlijk zit ik in mijn atelier, ben ik een mooi verhaal aan het lezen of ontbreekt het me even de tijd om te antwoorden. Ik doe mijn uiterste best om je binnen drie dagen een antwoord te geven. Als dat niet het geval is, mag je mij zeker een herinnering sturen.  

Heb je een speciaal verzoek,  vertel je je verliesverhaal liever persoonlijk of wil je as voor een rouwjuweel aan mij bezorgen dan kan je hiervoor een afspraak maken op donderdag tussen 14 en 20u.

Veronique xxx 

CV VERONIQUE
Djef Swennenstraat 9
3500 Hasselt 
BE0663 659 350

Hoe werk ik