Hoe werk ik

Neem je tijd om je verhaal aan mij te vertellen en je verlanglijstje samen te stellen via het bestelformulier.  Je verhaal blijft bij mij en behandel ik met de grootste discretie. 

Een juweel vol verhaal kan bestaan uit een eigen handschrift, het lettertype van je geboortekaartje, een tekening, een vingerafdruk, een eigen ontwerp, ...  
Je kan hiervan een omschrijving en een afbeelding toevoegen aan het bestelformulier. Bij elke collectie vind je meer details, foto's, mogelijkheden,  afmetingen en ook de prijzen.  Zo heb je een beter idee over hoe jouw uniek juweel er kan uitzien.

Op basis van wat jij mij vertelt maak ik een eerste ontwerp, dat je twee weken na het verzenden van je verlanglijstje en het ontvangen van je betaling mag verwachten. Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. 

Als je tevreden bent met het ontwerp ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier. 

Materiaal
Het basismateriaal van mijn gepersonaliseerde juwelen is 18 kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geel of rosé goud.

Oud gouden of zilveren juwelen smelten om te verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Afmetingen
Op basis van mijn ervaring heb ik standaardafmetingen uitgewerkt. Heb je toch liever een andere maat of afmeting? Dan pas ik het juweel graag aan volgens jouw wensen.

Levertermijn
Een juweel in zilver, 18 kt geel of 18kt rosé goud is vijf weken na goedkeuring van het ontwerp klaar. Een juweel in geel of rosé verguld goud of 18kt wit goud is zes weken na goedkeuring van het ontwerp klaar. De levertijden kunnen door de Corona crisis langer dan gewoonlijk zijn.

Wil je het juweel op een speciale datum schenken en is deze datum voor de levertijd? Dan bezorg ik je graag een mooie 'speciaal voor jou' cadeaubon zonder vermelding van het bedrag. Met de 'speciaal voor jou' bon kan je hem of haar vertellen dat er een gepersonaliseerd juweel in de maak is. Zo kan je toch een uniek en persoonlijk cadeautje schenken en heeft diegene die het krijgt iets moois om naar uit te kijken.

Prijzen en garantie
De prijzen vind je onderaan elke collectie en zijn inclusief levering via DPD of Mikropakket.  Service, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantie pagina. 

Bestellen
Een uniek juweel bestellen kan enkel via het bestelformulier. Ik kies er heel bewust voor om niet via verkooppunten te werken omdat ik het persoonlijk contact met jou te belangrijk vind.

Heb je een vraag of hulp nodig? 

  • Stuur een mailtje naar info@veroniquesneyaert.be.
  • Maak een afspraak om langs te komen in mijn atelier in Hasselt. Dit kan elke donderdag tussen 14 en 20 uur.

Krijg je niet onmiddellijk een antwoord op je verlanglijstje of mail?  Geen paniek. Waarschijnlijk zit ik in mijn atelier, ben ik een mooi verhaal aan het lezen of ontbreekt het me even de tijd om te antwoorden. Ik doe mijn uiterste best om je binnen drie dagen een antwoord te geven. Als dat niet het geval is, mag je mij zeker een herinnering sturen.  

Veronique xxx 

CV VERONIQUE
Djef Swennenstraat 9
3500 Hasselt 
BE0663 659 350

Hoe werk ik