Rudi's tocht

Ik ken Rudi zijn verhaal via mijn sidekick en 'happy-monday-vibes-brenger' Fanny van  Laviedefanny en via hun zoontje Amado. Samen met zijn vriendinnetje Ayla was Amado mijn creatieve partner voor de kleurplaat, het leuke extraatje voor de communie- en lentefeest vierdertjes. Op basis van Amado zijn oeverloze fantasie maakte ik ook een armbandje met zijn eigen haarmonster.

Rudi maakte onlangs een paar belangrijke keuzes die zijn leven een andere wending zullen geven. Eén daarvan is de weg naar Compostela wandelen. Zijn tocht is er één van grenzen verleggen, boeiende mensen ontmoeten, de natuur voelen, inzichten verzamelen, vertragen en luisteren naar zijn lichaam.

Voor zijn vertrek wou Fanny hem iets betekenisvol meegeven om elke dag dicht bij hem te dragen. Een soort van talisman, iets wat hem steun zou geven als het onderweg moeilijk zou worden.

Ik maakte voor hem een hanger vol verhaal. De Sint-Jacobsschelp van de Camino als symbool voor zijn wandeltocht samen met de persoonlijke tekeningen van de mensen die het dichtst bij hem staan. Het haarmonster van Amado, een natuursymbool van zijn dochter Dunya, een klavertje vier van zijn mama en een 'wave of happiness' van zijn partner Fanny. 

Bij elke stap draagt hij symbolisch zijn gezin dicht bij hem in een hanger vol verhaal.

 

Rudi's tocht
Rudi's tocht
Rudi's tocht
Rudi's tocht