Verhalen

New beginning

Met volle overtuiging en heel veel energie heb ik sinds kort volledig gekozen voor VERONIQUE.

Mijn boeiende job waarin ik zeventien jaar met hart en ziel gewerkt heb, heb ik zonder verpinken vaarwel gezegd. De passie om iets met mijn handen te doen, om dingen te maken en mij creatief uit te leven, kon ik niet meer tegenhouden.

Deel worden van unieke en vaak heel ontroerende verhalen is ongelooflijk mooi.

De vele spontane en blije reacties geven mij zoveel energie om juwelen vol bijzondere verhalen te blijven maken.

Om mijn ‘new beginnings’ te vieren heb ik voor mezelf een nieuwe reeks in de collectie ‘leave your mark’ ontworpen. Mijn twee favoriete ringen en armband uit de collectie ‘square is the new round’ personaliseerde ik met toepasselijke woorden en tekst. Voor de oorbellen, kettingen en armband koos ik voor verschillende verwisselbare labels. Elk label is een leeg blad dat beschreven kan worden tot een verhaal.

Deze reeks vertelt mijn verhaal... maar kan ook jouw verhaal worden!

Verhalen

Om mijn verhaal te visualiseren werkte ik samen met fotografe Joke Timmermans. Ik koos voor mezelf als model omdat het over mijn verhaal gaat en ik daar best wel fier op ben. Het resultaat is een pure en eerlijke fotoreportage waar ik gelukkig van word.

Dit nieuw begin wil ik aangrijpen om de prachtige verhalen te vertellen die schuilgaan achter de juwelen die ik maak. Altijd in samenspraak en met heel veel respect voor de verteller die mij zijn of haar verhaal toevertrouwd heeft. Geniet ervan!

The best time for new beginnings is now!

New beginning
New beginning
New beginning
New beginning
New beginning
New beginning
New beginning
New beginning
New beginning
New beginning