Meter Hanne

Meter Hanne 

Hanne is meter van haar twee prinsessen Roos en Josefien. Ze hebben haar hart gestolen en ze zijn het mooiste cadeau dat ze ooit kreeg. 

Roos is het kindje van haar nicht, Evi. Evi en Hanne hebben een enorm sterke band ondanks het feit dat ze door vroegere familiekwesties niet samen zijn opgegroeid. Hanne is nog elke dag dankbaar om deze band. Evi vroeg Hanne als meter op een heel fijne manier. Toen Hanne op chirokamp was kreeg ze een anoniem kaartje ‘baby zoekt meter’, Hanne wist onmiddellijk van wie het kaartje was en was ongelooflijk blij met de vraag. 

Josefien is de dochter van haar neef Gijs en zijn vrouw Charlotte. Hanne is er kind aan huis en heeft een warme vriendschapsband met Charlotte. Charlotte zag hoe fantastisch Hanne met haar zoon Artuur om ging en twijfelde geen seconde om Hanne te vragen om meter te worden van haar tweede kindje. Tijdens een escape room vond Hanne een omslag met haar naam op in één van de kluisjes. Ze kraste om de code te ontcijferen en er kwam ‘mag ik je iets vragen, wil jij mijn meter zijn’ tevoorschijn! 

Het meter zijn is één van de mooiste dingen in haar leven. 
Lucky Roos en Josefien xxx

Meter Hanne