Er is een kindje bijgekomen en ik wil graag mijn Veronique juweel laten aanpassen, op welke manier dat?

Gefeliciteerd met jullie kindje! Je kan de aanvulling heel gemakkelijk samenstellen via mijn warme webwinkel.  Daarin kies je voor 'aanvulling' bij de collectie van jouw huidig juweel en voeg je een personalisatie toe (vb een letter of een naam).

Daarna mag je binnen twee à drie weken een ontwerp verwachten zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. Van zodra het ontwerp helemaal is zoals jij het wil, mag je je huidig juweel aan mij bezorgen zodat ik ze kan aanvullen.

De prijs voor een nieuw ontwerp en de aanvulling is 50 euro + vb 30 euro voor een initiaal of vb 60 euro voor een naam + 40 euro voor het opnieuw vergulden (vergulden is enkel voor een verguld juweel, niet voor een zilveren of een gouden juweel). 

De prijs voor een nieuw ontwerp en de aanvulling van een 18kt gouden juweel is 65 euro + de prijs van wat je wil toevoegen (zie prijslijst). 

Wij hebben ons kindje verloren en willen graag een subtiele herinnering toevoegen aan mijn Veronique juweel.

Gefeliciteerd met jullie sterrenkindje xxx
Zo jammer dat jullie veel te vroeg afscheid van hem of van haar hebben moeten nemen, dat kan niet gemakkelijk voor jullie zijn. 

Ik verwerk met liefde een subtiele herinnering aan jullie sterrenkindje in jouw juweel.  Je kan de aanvulling van jouw huidig juweel heel gemakkelijk samenstellen via mijn warme webwinkel.  Daarin kies je voor 'aanvulling' bij de collectie van jouw huidig juweel en voeg je een personalisatie toe (vb een sterretje, een hartje, een beetje as, jullie koesterparel). 

Daarna mag je binnen twee à drie weken een ontwerp verwachten zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. Van zodra het ontwerp helemaal is zoals jij het wil, mag je je huidige ketting, best aangetekend, aan mij bezorgen zodat ik ze kan aanvullen.

De prijs voor een nieuw ontwerp en de aanvulling is 50 euro + vb 30 euro voor een initiaal of vb 60 euro voor een naam + 40 euro voor het opnieuw vergulden (vergulden is enkel voor een verguld juweel, niet voor een zilveren of een gouden juweel). 

De prijs voor een nieuw ontwerp en de aanvulling van een 18kt gouden juweel is 65 euro + de prijs van wat je wil toevoegen (zie prijslijst). 

Ik heb al een juweel vol verhaal en wil er graag iets aan toevoegen, kan dat?

Je kan de aanvulling heel gemakkelijk samenstellen via mijn warme webwinkel.  Daarin kies je voor 'aanvulling' bij de collectie van jouw huidig juweel en voeg je een personalisatie toe (vb een letter of een naam).

Daarna mag je binnen twee à drie weken een ontwerp verwachten zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. Van zodra het ontwerp helemaal is zoals jij het wil, mag je je huidig juweel  aan mij bezorgen zodat ik ze kan aanvullen.

Ik heb de maat niet goed gemeten en zou mijn juweel graag kleiner of groter laten maken.

 

Jammer dat jouw juweel vol verhaal te klein of te groot is, ik pas het met plezier voor je aan. De prijs om jouw juweel aan te passen is 25 euro, voor een 18kt gouden juweel is de prijs 35 euro.

De veiligste manier om jouw uniek juweel terug te sturen is aangetekend naar Veronique Sneyaert, Smispoelstraat 39, 3668 Niel-bij-As. 
Wikkel je juweeltje in beschermmateriaal (niet in het juweeldoosje want dat wordt vaak platgedrukt bij de verzending) en steek het in een stevige omslag. Voeg ook een briefje toe met de details van je aanpassing (vb lengte) en je naam en adres zodat ik weet van wie het juweel is. 

Op welke manier kan ik mijn juweel aan jou bezorgen om aan te passen?

De veiligste manier om jouw uniek juweel terug te sturen is aangetekend naar Veronique Sneyaert, Smispoelstraat 39, 3668 Niel-bij-As. 

Wikkel je juweeltje in beschermmateriaal (niet in het juweeldoosje want dat wordt vaak platgedrukt bij de verzending) en steek het in een stevige omslag. Voeg ook een briefje toe met je naam en adres zodat ik weet van wie het juweel is.