Draag de herinneringen aan iemand die je verloren bent voor altijd dicht bij je.  Ik verwerk het handschrift, de vingerafdruk, de as, een figuur met betekenis of een silhouet op basis van een foto met heel veel respect voor jou en voor diegene die er niet meer is, in een gepersonaliseerd juweel om te koesteren.

Heb je nog schrijfsels dan verwerk ik het handschrift op een mooie manier in een juweel als subtiele herinnering aan wie jij moet missen. Een initiaal, een naam, woord of tekst kan uitgewerkt en/of gegraveerd worden. 

Een vingerafdruk krijg je bij een overlijden meestal van de begrafenisondernemer. Bij het invullen van je verlanglijstje kan je gemakkelijk een foto van de vingerafdruk, waarop de lijntjes van de afdruk goed zichtbaar zijn, opladen. Je kan de vingerafdruk (of een voet- of handafdruk) graveren in een rondje, plaatje, balkje, tag, zelfgekozen vorm of ring. 

Asse krijg je bij crematie meestal van de begrafenisondernemer. Met heel veel respect  verwerk ik een beetje as in een discreet juweel voor jou.  Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn om as in een juweel te verwerken.
- Een ketting, armband of ring met een rond of een vierkant buisje in de dikte/lengte
   die jij graag wil. Op een vierkante buisje kan er ook gegraveerd worden.
- Een ketting, armband of ring met een symbolisch en eenvoudig figuurtje zoals een
   hart, ster, vogel, ... 
- Een minimalistische ring met bovenop een ovaal of rond afgesloten bakje.
- Een stijlvolle ring met steen naar keuze. 

In een silhouet op basis van een foto probeer ik de typische kenmerken van het gezicht van wie jij verloren bent weer te geven. 

Het basismateriaal van mijn gepersonaliseerde juwelen is 18kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of roségoud. Oude gouden juwelen smelten en verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Op basis van mijn ervaring als juweelontwerper heb ik standaardmaten uitgewerkt. Heb je liever een andere maat? Dan pas ik de standaardmaten graag voor je aan.

De prijzen vind je onderaan elke collectie  en zijn inclusief levering via DPD.  

De levertijd is vijf weken in zilver of 18kt goud, zes weken in geel of rosé verguld, na goedkeuring van het ontwerp. Het ontwerp maak ik ongeveer twee weken nadat ik je bestelformulier ontvangen heb. 

ervice, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantiepagina. 

Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me