Draag de herinneringen aan iemand die je verloren bent voor altijd dicht bij je.  Wat voor jou waardevol is verwerk ik zacht en subtiel, met heel veel respect voor jou en voor diegene die er niet meer is, in een herinneringsjuweel om te koesteren.

Laat je ontroeren door de prachtige verhalen die schuilgaan achter de juwelen die ik maak op mijn verhalenpagina. Ik vertel ze altijd in samenspraak en met veel respect voor de verteller die mij zijn of haar verhaal toevertrouwd heeft.  Laat je ook inspireren door de bijzondere herinneringsjuwelen vol verhaal die ik mocht maken.


Verlies overleven is niet loslaten maar anders leren vasthouden. 

Manu Keirse


Heb je nog schrijfsels van wie je verloren bent dan verwerk ik zijn of haar handschrift op een mooie manier in een juweel als tastbare herinnering speciaal voor jou. Een initiaal, een naam, woord of tekst kan uitgewerkt en/of gegraveerd worden.

Een vingerafdruk draagt de lijnen van het leven en is voor iedereen uniek. Bij een overlijden maakt de begrafenisondernemer meestal een vingerafdruk op papier, een kostbare herinnering om voor altijd te koesteren. Bij het personaliseren van jouw rouwjuweel kan je een foto van de vingerafdruk, waarop de lijntjes van de afdruk goed zichtbaar zijn, toevoegen. Je kan de vingerafdruk (of de afdruk van een voetje, een handje of een pootje) graveren in een vorm of ring naar keuze. 

Met heel veel respect voor jou en voor wie er niet meer is verwerk ik een beetje as (ook van je overleden lievelingsdier) in een discreet asjuweel voor jou.  Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn om as onzichtbaar in een herinneringsjuweel te verwerken:

  • Een ketting, armband of ring met een rond of een vierkant askokertje in de dikte/lengte die jij graag wil.
    Op een vierkant askokertje kan er ook iets bijzonder gegraveerd worden.
  • Een ketting, armband of ring met een symbolisch en eenvoudige vorm zoals een rondje, een hart, een ster, een maan, een vogel, ....
    Ook op deze vorm kan iets bijzonder gegraveerd worden.
  • Een minimalistische ring waar de as ofwel in de ring ofwel bovenop de ring in een afgesloten vorm verwerkt is.
  • Een stijlvolle ring met een steen vol betekenis waar de as onder de steen verwerkt is.

In een silhouet op basis van een foto probeer ik de typische kenmerken van het gezicht van wie jij verloren bent weer te geven. 

Heb jij een kindje verloren dan vertaal ik jouw verlies met liefde in een koesterjuweel met zijn of haar initiaal of naam, al dan niet met een sterretje of een ander symbolisch figuurtje. Ook je koester parel die je van het Berrefonds kreeg na het verlies van je kindje kan ik in jouw juweel vol verhaal verwerken.

Het materiaal van jouw subtiel rouwjuweel is 18kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of ros├ęgoud. Oude gouden juwelen smelten en verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Jouw gepersonaliseerd Veronique juweel wordt met liefde en speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt, daarvoor heb ik ongeveer zes weken maaktijd nodig. 

Om het jou gemakkelijker te maken heb ik op basis van mijn ervaring als juweelontwerper  standaardmaten uitgewerkt. Heb je liever een andere maat, dan pas ik de standaardmaten graag voor je aan.

De prijzen vind je per collectie onderaan deze pagina  en zijn inclusief verzending. Tijdens het samenstellen van jouw juweel in mijn warme webwinkel zie je onderaan je scherm ook altijd het totaalbedrag van jouw keuze. 

Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk dan hoop ik dat ik al je vragen kan beantwoorden via veelgestelde vragen.

Geef jezelf de tijd om je verhaal aan mij te vertellen en jouw juweel vol verhaal en herinneringen samen te stellen via mijn warme webwinkel.  Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw uniek herinneringsjuweel kan personaliseren. Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. 

Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me
Remember me