Vertaal je eigen naam of de naam van iemand die je nauw aan het hart ligt naar een verfijnd juweel. Dat kan in je eigen handschrift of het handschrift van iemand die je dierbaar is, dat kan ook in mijn handschrift, het lettertype van je geboortekaartje of in een door jou gekozen lettertype.

Wil je graag iets symbolisch aan je naamjuweel toevoegen dan kan je een letter, een figuur, een plaatje met een gravure, een steentje, een askokertje of je koesterparel (Berrefonds) aan je naamjuweel toevoegen zodat het nog meer betekenis krijgt.

Laat je inspireren door de foto's van de bijzondere naamjuwelen die ik mocht maken op mijn Instagram en Pinterest pagina. Daarnaast kan je de prachtige verhalen die schuilgaan achter de juwelen die ik maak lezen op mijn verhalenpagina. Ik vertel ze altijd in samenspraak en met veel respect voor de verteller die mij zijn of haar verhaal toevertrouwd heeft. 

Geef jezelf de tijd om je verhaal aan mij te vertellen en jouw naamjuweel samen te stellen via mijn warme webwinkel.  Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw uniek juweel kan personaliseren. Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. 

Is er een kindje of een kleinkindje bijgekomen of is er een nieuwe liefde in je leven dan pas ik je bestaand Veronique juweel met evenveel aandacht voor je aan.  Je kan je aanpassing ook heel gemakkelijk samenstellen via mijn warme webwinkel. Daarin kies je voor 'aanpassing' bij de collectie van jouw huidig juweel.

Op basis van jouw verhaal maak ik een eerste ontwerp, dat je twee à drie weken na het verzenden van je verlanglijstje mag verwachten. Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. Van zodra je blij bent met het ontwerp ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier.

Het materiaal voor een gepersonaliseerde naamjuweel is 18kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of roségoud. Oude gouden juwelen smelten en verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Jouw gepersonaliseerd Veronique juweel wordt met liefde en speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt, daarvoor heb ik ongeveer zes weken maaktijd nodig. 

Om het jou gemakkelijker te maken heb ik op basis van mijn ervaring als juweelontwerper  standaardmaten uitgewerkt. Heb je liever een andere maat, dan pas ik de standaardmaten graag voor je aan.

De prijzen vind je per collectie onderaan deze pagina  en zijn inclusief verzending. Tijdens het samenstellen van jouw juweel in mijn warme webwinkel zie je onderaan je scherm ook altijd het totaalbedrag van jouw keuze. 

Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk dan hoop ik dat ik al je vragen kan beantwoorden via veelgestelde vragen.

Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it
Name it