Je ring is een onbeschreven blad waarop jij kan tonen wat belangrijk voor je is.  Je kiest hiervoor de ring die het best bij jouw verhaal past, een eenvoudige smalle ring als je het subtiel wil of een brede statement ring als het wat meer mag zijn.  

Wil je graag iets symbolisch aan je ring toevoegen dan kan je een steentje aan je ring toevoegen zodat het nog meer betekenis krijgt.

Laat je inspireren door de foto's van de bijzondere ringen met een gravure die ik mocht maken op mijn Instagram en Pinterest pagina. Daarnaast kan je de prachtige verhalen die schuilgaan achter de juwelen die ik maak lezen op mijn verhalenpagina

Geef jezelf de tijd om je verhaal aan mij te vertellen en jouw ring samen te stellen via mijn warme webwinkel. Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw uniek juweel kan personaliseren. Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. 

Een 18kt gouden ring kan je niet via mijn warme webwinkel samenstellen omdat de prijs afhankelijk is van het gekozen materiaal en de afmetingen van je ring.  Je mag je gouden verhaal op een even warme manier aan mij vertellen.

Op basis van jouw verhaal maak ik een eerste ontwerp, dat je twee à drie weken na het verzenden van je verlanglijstje mag verwachten. Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. Van zodra je blij bent met het ontwerp ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier.

Het materiaal voor een gepersonaliseerde ring met gravure is 18kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of roségoud. Oude gouden juwelen smelten en verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

Jouw gepersonaliseerd Veronique juweel wordt met liefde en speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt, daarvoor heb ik ongeveer zes weken maaktijd nodig. 

Om het jou gemakkelijker te maken heb ik op basis van mijn ervaring als juweelontwerper  standaardmaten uitgewerkt. Heb je liever een andere maat, dan pas ik de standaardmaten graag voor je aan.

De prijzen vind je per collectie onderaan deze pagina  en zijn inclusief verzending. Tijdens het samenstellen van jouw ring in mijn warme webwinkel zie je onderaan je scherm ook altijd het totaalbedrag van jouw keuze. 

Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk dan hoop ik dat ik al je vragen kan beantwoorden via veelgestelde vragen.

More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words