Het is een vast moeder-dochterritueel geworden: elk jaar maken we samen een nieuwe collectie. Voor deze collectie verdiepten we ons in ons eigen verhaal. Wat maakt ons gelukkig? Wie is onmisbaar in ons leven? Welke momenten willen we nooit meer vergeten? Het voelde goed om even stil te staan bij wat belangrijk is. Het resultaat is een collectie van hele persoonlijke ringen die bovendien te personaliseren zijn zodat ook jij jouw verhaal in je ring kan vertellen.

Je ring is een onbeschreven blad waarop jij kan tonen waar je blij van wordt. 
Hiervoor kies je de vorm die het best bij je past. 

Een eenvoudige smalle ring als je het subtiel wil of een brede statement ring als het wat meer mag zijn. De ring waarop je een tekening, een symbool, een kunstwerk, een woord, een tekst, … waar jij blij van wordt kan graveren is minimaal 3 mm en maximaal 15 mm breed. 

De vierkante of rechthoekige zegelring waarop je meer dan één woord kan vertellen draag je solo of combineer je samen.  Het te beschrijven vierkant is 10 x 10 mm, de rechthoek is 10 x 15 mm, de ring is 4 mm breed.  Het lettertype voor je tekst mag je zelf kiezen, dat kan in je eigen handschrift of in een digitaal lettertype.

DE verhalenring toont met beeldentaal alles wat voor jou belangrijk is. De symbolen en tekeningen kies je zelf, met jouw input maak ik voor jou de perfecte compositie. De large versie heeft een ovaal van 20 x 38 mm bovenop een ronde ring van 35 mm dik. 
De medium versie heeft een ovaal van 15 x 21 mm bovenop een ronde ring van 25 mm dik. 
De small versie heeft een ovaal van 10 x 14 mm bovenop een ronde ring van 15 mm dik. 

Het basismateriaal van mijn gepersonaliseerde juwelen is 18kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of roségoud. 

De prijzen vind je onderaan elke collectie  en zijn inclusief levering via DPD.  

De levertijd is vijf weken in zilver of 18kt goud, zes weken in geel of rosé verguld, na goedkeuring van het ontwerp.
Het ontwerp maak ik ongeveer twee weken nadat ik je bestelformulier ontvangen heb. 

Service, kwaliteit en jouw tevredenheid zijn voor mij belangrijk, meer details lees je op de garantiepagina. 

More than words
More than words
More than words
More than words
More than words
More than words