Die belangrijke vraag stellen met een uniek juweel maakt het moment zoveel specialer. Graag maak ik een unieke en gepersonaliseerde verlovings- of trouwring die echt bij jullie liefde past.

Wil je graag iets symbolisch aan je ring toevoegen dan kan je een gravure of een steentje aan je ring toevoegen zodat het nog meer betekenis krijgt.

Laat je inspireren door de foto's van trouw- en verlovingsringen die ik mocht maken op mijn Instagram en Pinterest pagina. Daarnaast kan je de prachtige verhalen die schuilgaan achter de juwelen die ik maak lezen op mijn verhalenpagina. Ik vertel ze altijd in samenspraak en met veel respect voor de verteller die mij zijn of haar verhaal toevertrouwd heeft. 

Geef jezelf de tijd om jullie of jouw verhaal aan mij te vertellen en jouw ring samen te stellen via mijn warme webwinkel

Een plek waar jouw verhaal alle aandacht krijgt en waar jij in een aangename omgeving jouw unieke zilveren of vergulde ring kan personaliseren. Met duidelijke en overzichtelijke keuzemogelijkheden zodat het helemaal wordt zoals jij het wil. 

Een 18kt gouden ring kan je niet via mijn warme webwinkel samenstellen omdat de prijs afhankelijk is van het gekozen materiaal en de afmetingen van je ring.  Je mag je gouden verhaal op een even warme manier aan mij vertellen.

Op basis van jouw verhaal maak ik een eerste ontwerp, dat je twee à drie weken na het verzenden van je verlanglijstje mag verwachten. Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. Van zodra je blij bent met het ontwerp ga ik voor jou aan de slag in mijn atelier.

Het materiaal voor een unieke verlovings- of trouwring is 18kt goud of zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of roségoud. Oude gouden juwelen smelten en verwerken in een juweel is niet mogelijk in mijn atelier. Wil je toch graag een juweel met een grote emotionele waarde in jouw gepersonaliseerd juweel verwerken? Dan bekijk ik graag samen met jou op welke manier dat kan.

De maat voor de perfecte verlovingsring meten vraagt wat stiekem meet en gokwerk. De perfecte manier is de binnendiameter van een goed passende ring met een schuifmaat (of lat) meten, op basis daarvan bepaal je de ringmaat. De maat meten voor jullie unieke trouwringen kan op een gelijkaardige manier, al hebben de meeste mannen geen 'goed passende ring'.  Je mag ook altijd langskomen (op afspraak) zodat ik jullie ringmaat kan bepalen. 

De prijs voor een zilveren of een vergulde trouw- of verlovingsring vind je bij de collectie 'More than words', 'Keep it short', 'Name it' of 'Solid as a rock'.

Jouw gepersonaliseerd Veronique juweel wordt met liefde en speciaal voor jou in mijn atelier gemaakt. 
Voor het maken van jouw perfecte ring heb ik vijf à zes weken maaktijd nodig.

De prijs voor een 18kt gouden trouw- of verlovingsring is afhankelijk van het ontwerp en de grootte van de ring.  Aan de hand van deze info bereken ik op voorhand de prijs voor jouw unieke ring(en),

 Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk dan hoop ik dat ik al je vragen kan beantwoorden via veelgestelde vragen.

I do
I do
I do
I do
I do
I do
I do
I do
I do
I do
I do
I do
I do