Juwelen

De ‘See me, Read me’ collectie is een creatieve moeder x dochter samenwerking.  ANSO creëerde in haar eigen beeldtaal een nieuw alfabet in organische en pure vormen. VERONIQUE maakte met de vormen een collectie letter-oorbellen en een ketting. Afhankelijk van de uitvoering maak jij je statement. Be bold met één ‘extra large’ letter, be stylish met twee verschillende ‘large' versies, be sofisticated met de ‘medium’ uitvoering of be subtle met de ‘small’ letters. Elke letter wordt speciaal voor jou gemaakt in de uitvoering die het best bij jou past. 

Voor de oorbellen kan je kiezen voor 1 of 2 stuks, in hetzelfde formaat of in een combinatie van twee formaten. Laat je inspireren door de foto's in deze collectie en op mijn Instagram en Pinterest pagina. 

Oorbel small - 2 cm hoog
Oorbel medium - 4 cm hoog
Oorbel large - 7,5 cm hoog
Oorbel extra large - 10,5 cm hoog

Voor de ketting kan je kiezen voor 1 of meerdere letters, in hetzelfde formaat of in een combinatie van verschillende formaten. Voor de lengte van de ketting kan je kiezen uit de lengtes 42, 45, 50 of 60 cm. 

Letter small voor ketting - 1,25 cm hoog
Letter medium voor ketting  - 2,5 cm hoog
Letter large voor ketting  - 5 cm hoog
Letter large voor ketting  - 7,5 cm hoog

Het materiaal van deze collectie is zilver, al dan niet verguld met een duurzaam laagje geelgoud of roségoud.

Je kan jouw See me, Read me juweel(en) gemakkelijk samenstellen via mijn warme webwinkel. Ik maak ze met liefde en speciaal voor jou in mijn atelier, daarvoor heb ik ongeveer zes weken maaktijd nodig.

De prijzen vind je per collectie onderaan deze pagina  en zijn inclusief verzending. Tijdens het samenstellen van jouw juweel in mijn warme webwinkel zie je onderaan je scherm ook altijd het totaalbedrag van jouw keuze. 

Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk dan hoop ik dat ik al je vragen kan beantwoorden via veelgestelde vragen.

See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me
See me, Read me