Mijn eerste vraag

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Ik wil heel graag een juweel vol verhaal bestellen maar heb geen inspiratie
Kan ik een bestelling via mail of sociale media doorgeven?

https://www.veroniquesneyaert.be/bestellen/

Kan ik bij je langskomen om mijn juweel te bestellen?

Heb je een speciaal verzoek, vertel je je verliesverhaal liever persoonlijk of wil je as voor een rouwjuweel aan mij bezorgen dan kan je hiervoor een afspraak maken (link email) op donderdag tussen 14 en 20u. 

Verkoop jij via verkooppunten?

Ik kies er heel bewust voor om niet via verkooppunten te werken omdat ik het persoonlijk contact met jou te belangrijk vind. Heel uitzonderlijk (omdat het de winkel van mijn zus en haar schoondochter is) heb ik een gepersonaliseerde collectie uitgewerkt voor Echt Belgisch in Oostende.

Hoe gebeurt de betaling?

De betaling gebeurt op het einde van het invullen van het verlanglijstje in mijn warme webwinkel. De betaling kan via verschillende online banktoepassingen.  Je persoonlijke gegevens en je bankgegevens zullen niet gedeeld worden en zijn beveiligd.

Is het zo dat ik het volledige bedrag moet betalen vooraleer jij een ontwerp gemaakt hebt?
Ik heb mijn verlanglijstje aan jou bezorgd maar heb hier geen bevestigingsmail van ontvangen?

Heb je na de betaling een bevestiging op je scherm gekregen? Ja? Kijk dan misschien eventjes in je spam box of de bevestigingsmail daar niet in zit. Nee? Dan is er waarschijnlijk iets misgelopen, wil je het nog een keertje proberen?

 

Ik heb mijn verlanglijstje aan jou bezorgd, een bevestigingsmail ontvangen maar nog geen persoonlijk antwoordje van jou gekregen?

Waarschijnlijk zit ik in mijn atelier, ben ik een mooi verhaal aan het lezen of ontbreekt het me even de tijd om te antwoorden. Ik doe mijn uiterste best om je binnen vijf dagen een antwoord te geven. Als dat niet het geval is, mag je mij zeker een herinnering sturen.  

Kan ik mijn bestelling annuleren?