Wanneer mag ik mijn ontwerp verwachten?

Je mag een eerste ontwerp twee à drie weken na het ontvangen van je verhaal, je bestelformulier en je betaling verwachten. Samen verfijnen we het ontwerp tot het helemaal is zoals jij het wil. 

Wat als het eerste ontwerp niet helemaal is zoals ik het wil?

Is het eerste ontwerp nog niet helemaal zoals jij het wil dan verfijnen we het ontwerp samen tot het wel helemaal is zoals jij het wil.

Kan je een eigen handschrift in mijn juweel verwerken?

Dat kan zeker! Je kan een foto van je eigen handschrift of het handschrift van iemand die je dierbaar is toevoegen aan je verlanglijstje. 

 

Kan je het lettertype van ons geboortekaartje verwerken in een juweel?

Dat kan zeker! Je mag de naam van het lettertype van je geboortekaartje vermelden in je verlanglijstje. Weet je zelf de naam van het lettertype niet vraag het dan misschien aan de maker van je geboortekaartje.

 

Waar kan ik een mooi lettertype kiezen?

Je kan een lettertype(s) kiezen via www.dafont.com.

Op welke manier kan ik een vingerafdruk nemen?

Je kan een vingerafdruk het best met een inktkussen op een wit blad zetten zodat de lijntjes goed zichtbaar zijn om te graveren. 

Maak je ook juwelen vol verhaal voor kindjes?

Alle juwelen vol verhaal maak ik ook voor kindjes, de afmetingen pas ik aan. Bij een armbandje voorzie ik ook een verstelbaar stukje zodat het armbandje kan meegroeien.

Verwerk je ook as in een juweel?
Op welke manier bezorg ik as aan jou?
Bij het verlies van ons kindje hebben wij een koesterparel van het Berrefonds gekregen, kan je deze parel in een juweel verwerken?

 

Jouw koesterparel verwerk ik met liefde in een koesterjuweel als subtiele herinnering aan je sterrenkindje. Ik toon je graag een paar voorbeeldjes in de collectie ‘Remember me’. Bij het samenstellen van je koesterjuweel in mijn warme webwinkel kies je voor de personalisatie ‘koesterparel’ om ze toe te voegen.