Een juweel vol verhaal maak ik om voor altijd dicht bij je te dragen, hiervoor gebruik ik conflictvrij en vooral gerecycleerd zilver en goud.
Elk juweel kan hersteld of aangepast worden zodat je het een leven lang kan koesteren. 

Mijn drukwerk laat ik CO2 neutraal drukken op ecologisch papier.
De gepersonaliseerde juweeldoosjes en verzenddoosjes zijn gemaakt uit gerecycleerd karton.  Je pakje wordt naar jouw adres gebracht door DPD die er naar streeft om elk pakje CO2 neutraal te verzenden.

Voor repetitieve taakjes zoals vb zijdepapier plooien voor in de verzenddoosjes, werk ik samen met een maatwerkbedrijf in de buurt. 

Ik probeer zo weinig mogelijk stroom te verbruiken en gebruik hiervoor groene stroom van de zonnepanelen op ons dak. 
Korte afstanden doe ik met de fiets, lange afstanden met een elektrische wagen. 

Waar het kan geef ik tweedehandsspullen een nieuw leven, ofwel door ze zelf aan te kopen ofwel door ze aan de Kringwinkel of via een lokaal geefplatform weg te schenken.

De mensen met wie ik nauw samenwerk geef ik fairtrade lekkers als eindejaarscadeautje. Ik drink ook elke dag fairtrade koffie (en kraantjeswater) en eet zoveel mogelijk bio, lokaal en volgens de seizoenen, en zo weinig mogelijk vlees.

Ik gebruik zo weinig mogelijk en vooral milieuvriendelijke onderhoudsproducten en kies ook voor mijn huid producten die niet schadelijk zijn. 

In mijn 'less is more' kleerkast vind je vooral duurzame kledinglabels, veel basics en tweedehands. 

Ik kies heel bewust om een aantal goede doelen te steunen, dit jaar steun ik Boven De Wolken, Prinses Harte en Think Pink. 

't zijn kleine dingen die misschien toch wel iets kunnen betekenen.