Contact

Mag ik jouw mooi verhaal vertalen naar een uniek juweel? Ik nodig je uit om je verlanglijstje samen te stellen via het bestelformulier

Ik lees met veel aandacht wat jij mij schrijft en laat me inspireren door jouw verhaal. Speciaal voor jou maak ik twee weken na het invullen van je verlanglijstje een ontwerp en blijf het verfijnen totdat het helemaal is zoals jij het wil.  Ben je 100 procent gelukkig met het ontwerp? Dan bezorg ik je de betaalgegevens, na je betaling ga ik aan de slag zodat jij kan schitteren met een uniek juweel. 

Heb je een juweel in het zilver of in het geel/rosé goud gekozen? Dan ontvang je jouw uniek juweel vijf weken na goedkeuring van het ontwerp. Koos je een verguld juweel of een juweel in wit goud? Dan wordt je geduld na zes weken beloond, ook na goedkeuring van het ontwerp. Wil je graag een diamant of andere steen in je juweel, hou dan rekening met twee weken extra bovenop de normale levertijd.  Ik laat je steen door de beste vakman zetten en dat heeft zijn tijd nodig.

Wil je het juweel op een speciale datum schenken en is de levertijd te lang dan bezorg ik je graag een special gift bon zonder bedrag, dat zegt dat er voor haar/hem een uniek juweel gemaakt wordt.  Zo kan je toch een uniek en persoonlijk cadeautje schenken.

De levering via DPD is inbegrepen in de prijs. 
De prijzen vind je onderaan elke collectie.

Heb je een vraag of hulp nodig? Dan kan je
-  mailen via info@veroniquesneyaert.be
-  langskomen op afspraak (boek je afspraak via bovenstaand mailadres)
   dat kan elke dinsdag tussen 14 en 20u
   mijn adres is Djef Swennenstraat 9 in Hasselt

 Een uniek juweel bestellen kan enkel via het bestelformulier

Krijg je niet onmiddellijk een antwoord? Geen paniek. Waarschijnlijk zit ik in mijn atelier, of ben ik een mooi verhaal aan het lezen, of ontbreekt me de tijd om te antwoorden. Ik doe mijn uiterste best om jou binnen drie dagen een antwoord te geven. Als dat niet het geval is, mag je mij zeker een herinnering sturen. 

Veronique xxx


 

Contact